Νεστόριο, Καστοριά
24670 31114
Κρατηση τωρα!
Εστιατοριο Νεστοριο Καστορια, ξενωνας Αλεξανδρος
Home > Εστιατοριο Νεστοριο Καστορια, ξενωνας Αλεξανδρος
Εστιατόριο Νεστόριο Καστοριά, τοπική παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο του ξενώνα Αλέξανδρος

Τοπικη παραδοσιακη κουζινα στο ανακαινισμενο εστιατοριο μας

Στο ξενώνα Αλέξανδρο, έχουμε δημιουργήσει με πολύ μεράκι ένα παραδοσιακό εστιατόριο (εστιατοριο νεστοριο Καστορια) με τζάκι που θα σας δώσει πολλούς λόγους για να σας κερδίσει από την πρώτη στιγµή καθώς θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα καλύτερα δείγματα της Νεστορίτικης-Μακεδονικής κουζίνας. Παραδοσιακές δυνατές γεύσεις μεγάλης διατροφικής αξίας όπως  το περίφημο χωριάτικο ζυμωτό ψωμί μας, ο φούρνος του οποίου βρίσκεται στον κήπο του ξενώνα!

εστιατοριο νεστοριο ΚαστοριαΑρχίστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό! Μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό βασισμένο σε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων όπως ντόπια αυγά με ζωηρόχρωμους κρόκους σερβιρισμένα κατά την προτίμηση σας, σπιτική μαρμελάδα, κατσικίσιο τυρί, καθώς και φρέσκο γάλα ή ξινόγαλα.

Για το μεσημεριανό ή το δείπνο, εκτός των άλλων, τα σπιτικά ορεκτικά, οι δροσερές και πληθωρικές σαλάτες, οι ζυμωτές χωριάτικες πίτες από σπανάκι, το τυρί, το ξινόγαλα και ορμιά, το κοκκινιστό κουνέλι με μακρύ μακαρόνι, η γίδα ή το ζυγούρι στη γάστρα, η κoκορόσουπα,  ο κόκορας κοκκινιστός κατσαρόλας, οι ρεβυθοκεφτέδες, είναι μερικές μόνο από τις παραδοσιακές γεύσεις που μπορείτε να επιλέξετε!εστιατοριο νεστοριο Καστορια

Ο προσανατολισµός της κουζίνας (στο εστιατοριο νεστοριο Καστορια) προέρχεται από δικά μας ζώα, γεγονός που εγγυάται φρεσκάδα και εξαιρετική ποιότητα. Επίσης το δυνατό τσίπουρο και το κρασί δικής μας παραγωγής προέρχονται από σταφύλια από τις καλύτερες χρονιές παραγωγής. Συνδυάζουμε λοιπόν µια πλούσια γκάµα από εξαιρετικά τοπικά εδέσματα και παραδοσιακά φαγητά, με χειροποίητα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες, αλλά και χύµα ντόπιο κρασί ή τσίπουρο δικής μας παραγωγής!

 

 Με έµφαση στην ποιότητα των φαγητών μας και μαγειρεύοντας µε αγνά και φρέσκα υλικά, οι παραδοσιακές μας γεύσεις είναι μεγάλης διατροφικής αξίας!

Ο επίλογος γράφεται µε κάποιο από τα επιδόρπια ηµέρας! Μη φύγετε αν δεν δοκιµάσετε τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού που διαθέτουμε, καθώς και ψητό κυδώνι, καζάν ντιπί ή καρυδόπιτα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το μενού μας αποτελείται από πολύ ποιοτικό φαγητό, ενώ οι γεύσεις μας καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Δείτε τα πιάτα μας   Επικοινωνήστε μαζί μας