Νεστόριο, Καστοριά
24670 31114
Κρατηση τωρα!
Νεστοριο Καστορια
Home > Νεστοριο Καστορια
Ξενώνας Νεστόριο - Αλέξανδρος, με θέα στον Αλιάκμονα, Νεστόριο Καστοριάς!

Νεστοριο Καστορια, ενα πανεμορφο χωριο με μοναδικες φυσικες ομορφιες! 

Το Νεστοριο Καστορια είναι ένα γραφικό πανέμορφο χωριό που βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. νοτιοδυτικά της Καστοριάς. Διαθέτει πλήθος φυσικών καλλονών και προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να γνωρίζουν μοναδικές φυσικές ομορφιές αλλά και να ξεφαντώσουν διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα!

Ο παραδοσιακός ξενώνας Αλέξανδρος βρίσκεται στη νοτιοδυτική έξοδο του Νεστορίου, έχει θέα τον Αλιάκμονα ποταμό και είναι πολύ κοντά στο River Party που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει πλήθος κόσμου.

Νεστοριο Καστορια

Το Νεστοριο Καστορια, αποτελεί έναν προορισμό για όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι καταπράσινες εκτάσεις της περιοχής, ο ποταμός Αλιάκμονας, η μοναδική θέα που προσφέρει το υψόμετρο των 1.000 περίπου μέτρων που είναι κτισμένο το χωριό και οι επιλογές στον τομέα της διαμονής, του φαγητού και της διασκέδασης είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το χωριό έχει αποκτήσει πανελλήνια φήμη.

Στις παρυφές του Γράμμου, περικυκλωμένο από καταπράσινες εκτάσεις, τρεχούμενα νερά και σπάνιο φυσικό πλούτο, σχηματίζεται ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς – ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν αξέχαστες εμπειρίες στη μεγαλόπρεπη φύση. Μετά από πρόσφατες καταγραφές της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας αλλά και των σπάνιων τύπων οικοσυστημάτων που φιλοξενεί, ο Γράμμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα σημαντικότερα καταφύγια των πουλιών και της αρκούδας και εντάσσεται στο Δίκτυο Natura  2000 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Νεστοριο Καστορια

Ένα είναι σίγουρο…το Νεστόριο προσφέρει στον επισκέπτη μια πρόσκαιρη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και το θόρυβο της πόλης καθώς επίσης δίνει τη δυνατότητα να γίνει μέρος της φύσης, να αφουγκραστεί τον τόπο και να νοιώσει τη χαρά της ανακάλυψης και της περιπέτειας!

Για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού το Νεστόριο είναι ο καταλληλότερος προορισμός για να επιδοθεί κάποιος απερίσπαστα σε διάφορες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα το ράφτινγκ, το καγιάκ, η ορειβασία, οι αναρριχήσεις, η ορεινή ποδηλασία, η ιππασία, η πεζοπορία και οι οικολογικές διαδρομές με jeep!


Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα μας  μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

παραδοσεις νεστοριο καστορια Ξενώνας Αλέξανδρος   Κάντε Κράτηση 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες