Νεστόριο, Καστοριά
24670 31114
Κρατηση τωρα!
River Party Νεστοριο
Home > River Party Νεστοριο
River Party στο Νεστόριο Καστοριά, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα!

Η μεγαλυτερη επανασταση γινεται φετος στο River Party!

river party νεστοριο

Στο Νεστόριο διοργανώνεται κάθε χρόνο το περίφημο River Party . Πρόκειται για ένα μουσικό φεστιβάλ (river party νεστοριο) που λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν δημοφιλής καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους απογειώνουν το κέφι.

Μουσική, κέφι, χορός, παιχνίδια! Ένα πενθήμερο εναλλακτικών διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστο! Το River Party ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν η τοπική νεολαία και τα παιδιά των μεταναστών που επισκέπτονταν το χωριό το καλοκαίρι, αποφάσισαν οργανώσουν ένα πάρτι στο ποτάμι!

river party ΝεστοριοΣήμερα, θεωρείται το μεγαλύτερο και παλαιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ, με χιλιάδες επισκέπτες να έρχονται από παντού! Πάρτε τις σκηνές σας, την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές του φετινού καλοκαιριού με τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο παραδοσιακός ξενώνας Αλέξανδρος βρίσκεται στη νοτιοδυτική έξοδο του Νεστορίου, έχει θέα τον Αλιάκμονα ποταμό και είναι πολύ κοντά στο River Party που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει πλήθος κόσμου. Ένα πενταήμερο γεμάτο μουσική, μία από εκείνες τις εμπειρίες που πρέπει να έχει ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου!

river party Νεστοριο

Η περιοχή που πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι πραγματικά μαγευτική. Η υπέροχη φύση προσφέρει στον κόσμο μια πρόσκαιρη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και το θόρυβο της πόλης, ενώ οι ευκαιρία για επικοινωνία και καινούργιες γνωριμίες δεν λείπουν.

Κάθε καλοκαίρι χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα σπεύδουν να επισκεφθούν το Νεστόριο προκειμένου να συμμετέχουν στο River Party και να ζήσουν ένα πενταήμερο γεμάτο μουσική, μία από εκείνες τις εμπειρίες που πρέπει να έχεις ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου!

 

River Party Φωτογραφιες

Ελάτε στο Νεστόριο οδικώς με Ι.Χ. – ακολουθείτε τη διαδρομή της εθνικής οδού προς Καστοριά. Ταμπέλες και ειδικές πινακίδες του φεστιβάλ (river party νεστοριο) θα σας οδηγήσουν στο Νεστόριο 28 χιλιόμετρα από τη Καστοριά. Περισσότερες πληροφορίες, χρήσιμα τηλέφωνα και προτάσεις εκδρομών με σημείο εκκίνησης το Νεστόριο, θα βρείτε στο www.riverparty.org